Bak jij de stoerste appeltaart van Alkmaar?

Wij van STOER zijn op zoek naar de stoerste appeltaart van Alkmaar. En niet zomaar…. als jij de stoerste (en lekkerste) appeltaart van Alkmaar bakt, dan nodigen wij je graag uit om dat bij ons in de keuken te komen doen. We zetten dan jouw appeltaart bij ons kaart. Eeuwige roem dus!

Wat moet je doen.'

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de titel ‘Stoerste bakker van Alkmaar’? Eerst stuur je ons even een berichtje dat je graag mee wil doen aan de wedstrijd. Vervolgens nodigen wij je uit om op zaterdag 14 oktober, samen met jouw stoere appeltaart, bij ons op de koffie te komen. Op die dag zal een deskundige jury beslissen wie er met de eretitel ‘Stoerste bakker van Alkmaar’ naar huis gaat en welke appeltaart er voortaan bij ons op de kaart zal staan.

Deelname is uitsluitend voor inwoners van Alkmaar. Wij van STOER vinden het namelijk belangrijk dat onze produkten van dichtbij komen. Dat is beter voor het milieu en voor onze gemeenschap. Dus, kom maar op met jouw geweldig stoere en lekkere appeltaart! Schrijf je in en overtuig onze juryleden van het feit dat jouw appeltaart de allerlekkerste van Alkmaar is.

Maak jij de stoerste appeltaart?