Restaurant Stoer catering

Catering

Restaurant STOER verzorgt tevens uw lunches en catering. De succes ervaringen, het enthousiasme, de passie en betrokkenheid van de leerlingen bij deze cateringprojecten zijn zeer waardevol voor het leerproces.

Ook een picknick voor 40 personen is geen probleem voor ons!

Restaurant STOER verzorgt ook uw lunch en catering op locatie. Belegde broodjes, soep, salade of een kleine maaltijd. Samen bespreken we wat u uw gasten wil presenteren: een heerlijk broodje omelet met gegrilde groenten of een broodje huisgemaakte tonijnsalade. Bij de lunch serveren we altijd bio melk, bio karnemelk en bio sap uit de Beemster. U kunt uw gasten ook bij ons in het restaurant ontvangen. We kunnen dan naast een selectie belegde broodjes ook warme hapjes serveren of een kleine maaltijd. En natuurlijk kunnen we ook uw High Tea verzorgen of een uitgebreide borrel! Maak een afspraak of kom even aan, dan bespreken we uw wensen en maken we er samen een mooi feest van.
Onze leerlingen zijn altijd heel belangrijk tijdens onze catering opdrachten. Ze helpen mee tijdens de voorbereidingen en bij het uitserveren van uw lunch op locatie. Sommige leerlingen doen dit naast hun stage plek. Ze vormen dan een belangrijk onderdeel van ons catering team. Het zet deze leerlingen echt `op de kaart`. Dikwijls komen er mooie contacten tot stand en door midden in de maatschappij te staan doen ze succeservaringen op en groeit hun zelfvertrouwen.

Stoer bij De Karavaan 2018

Stoer heeft onder andere de catering verzorgd op één van de locaties van het reizende theatercircus van De Karavaan, en de kunstmanifestatie Impact in Hal 25.
Restaurant Stoer

Restaurant Stoer