Samenwerkingen

Voor Restaurant STOER staat samenwerking centraal. Lees over de verschillende manieren waarop we met andere partijen een samenwerkingsverband zijn aangegaan.

Partner in Werk

STOER is een samenwerking aangegaan met Partner in Werk. Zij  brengen werknemers, werkgevers, UWV, gemeenten en andere organisaties bij elkaar. Ze bieden begeleiding naar werk in diverse branches, zoals vormgeving, webdesign, ICT en logistiek en sinds kort is Leerwerk Restaurant STOER -als horecabranche- hieraan toegevoegd.

Beide partijen maken zo gebruik van elkaars expertise en bundelen krachten om zo nog meer kansen te creëren voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel Partner in Werk als Restaurant STOER hebben het sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan.

Tuindersvereniging De Hoefmolen

Restaurant STOER is tevens een samenwerking aangegaan met tuindersvereniging De Hoefmolen waar de jongeren/leerlingen op dinsdag groenten en fruit ophalen dat over is. Inmiddels heeft die samenwerking er toe geleid dat Stoer een aantal tuinen heeft op het complex van de tuindersvereniging, en het grootste deel van de groenten uit eigen tuin komt.

Jessica Kramer Fotografie

Foto’s en afbeeldingen op deze website zijn onder andere gemaakt door Jessica Kramer. Jessica fotografeert personen, bruiloften, uitzichten, food- en non-food op haar eigen creatieve manier. Het concept voor Restaurant Stoer weet ze opnieuw op verbluffende wijze te vast te leggen in prachtige foto’s. Meer informatie over Jessica kunt u vinden op haar facebookpagina.
Restaurant Stoer

Restaurant Stoer