Samenwerkingen

Voor Restaurant STOER staat samenwerking centraal. Lees over de verschillende manieren waarop we met andere partijen een samenwerkingsverband zijn aangegaan.

MEO Werkt

STOER is een samenwerking aangegaan met MEO Werkt. MEO Werkt brengt werknemers, werkgevers, UWV, gemeenten en andere organisaties bij elkaar. Ze bieden begeleiding naar werk in diverse branches, zoals vormgeving, webdesign, ICT en logistiek en sinds kort is Leerwerk Restaurant STOER -als horecabranche- hieraan toegevoegd.

Beide partijen maken zo gebruik van elkaars expertise en bundelen krachten om zo nog meer kansen te creëren voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel MEO Werkt als Restaurant STOER hebben het sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan.

Hotel Stad en Land

Restaurant STOER werkt op een praktische manier samen met Hotel Stad en Land waar wij gebruik mogen maken van de wasmachine en een regenton mogen plaatsen bij het Hotel. Jaarlijks valt er gemiddeld 80.000 liter regenwater op het dak van een huis. Met de regenton van 200 liter gaan we jaarlijks zo’n 7000 liter zoetwater besparen. Water die we niet af hoeven te nemen van het waterleiding bedrijf.

De leerlingen helpen bij het Hotel indien er een extra paar handen nodig zijn. Zij gaan daar onder andere de was van Restaurant STOER doen en zo ontstaat er een win-win situatie, er ontstaat verbinding en samenwerking waarmee wij gezamenlijk bijdragen aan een aan mooiere wereld.

Tuindersvereniging De Hoefmolen

Restaurant STOER is tevens een samenwerking aangegaan met tuindersvereniging De Hoefmolen waar de jongeren/leerlingen op dinsdag groenten en fruit ophalen dat over is. Hetzelfde geldt voor AH XL waar producten worden opgehaald die niet meer verkocht kunnen worden. Deze contacten worden als bijzonder waardevol ervaren door alle partijen. Zo worden de leerlingen /jongeren zichtbaar in de samenleving en ontstaat er meer begrip en wederzijds vertrouwen.

Jessica Kramer Fotografie

Foto’s en afbeeldingen op deze website zijn onder andere gemaakt door Jessica Kramer. Jessica fotografeert personen, bruiloften, uitzichten, food- en non-food op haar eigen creatieve manier. Het concept voor Restaurant Stoer weet ze opnieuw op verbluffende wijze te vast te leggen in prachtige foto’s. Meer informatie over Jessica kunt u vinden op haar facebookpagina.
Restaurant Stoer

Restaurant Stoer